Міжнародна підтримка для України залишається міцною, - Зеленський

Міжнародна підтримка для України залишається міцною, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час пресконференції на другий день Саміту миру заявив, що міжнародна підтримка для України залишається міцною та різноманітною.

Зеленський підкреслив, що країни приєднуються до підтримки України не лише військовими пакетами, а й гуманітарною та політичною допомогою. Він зауважив, що Україні важливе слово більшості країн світу для тиску на росію через дипломатичні зусилля.

Президент нагадав про надання військової допомоги від США та Великої Британії і підкреслив, що питання тепер стоїть в термінах часу. Він закликав до миру, наголошуючи на необхідності виконання Формули миру, запропонованої два роки тому на саміті G20.

“Тиснути можна двома шляхами: перший - дипломатичний, другий - міцна оборони, міцна армія, міцний український солдат на полі бою, який захищає свою країну”, - сказав Зеленський.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на пресконференції на другий день Саміту миру президент України Володимир Зеленський наголосив, що росія робила все, щоб багато лідерів не доїхало на Саміт. Він висловив вдячність, що вони показали свою принципову позицію.

Головне