Минулої доби на фронті відбулося 187 боєзіткнень

Минулої доби на фронті відбулося 187 боєзіткнень

Ситуація на фронті протягом 24 жовтня залишалася напруженою. Противник, маючи перевагу в живій силі та техніці, продовжував активні наступальні дії на різних напрямках. Про це йдеться у зведенні Генштабу.

Найінтенсивніші бої точилися на Покровському напрямку, де ворог здійснив 55 атак, зосередивши основні зусилля в районі Селидового та Променя. Також значна активність спостерігалася на Лиманському (23 атаки) та Курахівському (20 атак) напрямках.

За добу окупанти завдали один ракетний удар із застосуванням двох ракет та 85 авіаударів, використавши 153 керовані авіабомби. Крім того, ворог здійснив понад 4 тисячі обстрілів, з них 130 - із реактивних систем залпового вогню, та застосував близько 1500 дронів-камікадзе.

Українські сили оборони успішно протистоять агресору. За минулу добу знищено пункт управління БПЛА, склад боєприпасів, чотири райони зосередження особового складу, засіб ППО та чотири артилерійські системи противника.

Окремо відзначається активність противника в Курській області, де російська авіація завдала 23 удари, а артилерія здійснила понад 100 обстрілів. На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Нагадаємо, у ніч на 25 жовтня українські захисники успішно протистояли черговій повітряній атаці на столицю, знищивши близько 15 ворожих дронів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Загальні втрати ворога у війні проти України з початку повномасштабного вторгення складають 685 910 солдатів. Лише минулої доби ЗСУ ліквідували ще 1630 окупантів.

Головне