Міноборони знайшло на складах стоматологічне золото на 3,5 млн гривень

Міноборони знайшло на складах стоматологічне золото на 3,5 млн гривень

Міноборони знайшло на складах стоматологічне золото на 3,5 мільйона гривень. Про це повідомив начальник Управління відчуження та утилізації надлишкового військового майна відомства Олег Коваль.

Це золото планують передати до НБУ.

"Золото до 2013 року закуповували для стоматологічних кабінетів поліклінік ЗСУ. У 2017 році його передали для утилізації надлишкового військового майна відомства. Йдеться про понад 1,4 кг золота", - йдеться у повідомленні.

Планують аби НБУ викупив дорогоцінний метал та переплавив його в золотовалютні резерви.

80% виручених коштів планують спрямувати до держбюджету, а 20% – на фонд Міноборони. Гроші мають розділити на програми фінансової програми відомства. 

Нагадаємо, що співробітники СБУ у Чернівецькій області затримали злочинну групу, яка отримувала понад 100 000 доларів щомісяця, організовуючи виїзд за кордон ухильників від призову до армії.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, апеляційний суд поставив крапку в питанні націоналізації Приватбанку та підтвердив неможливість повернення банку колишнім власникам. Про це повідомила пресслужба Національного банку України.

Як зазначається, суд у середу, 15 листопада, скасував рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 квітня 2019 року. Згідно з ним задовольнили позов колишнього співвласника ПриватБанку Ігоря Коломойського, який він надіслав до Нацбанку, Кабінету Міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.