Міноборони запустило інтеграцію нового функціоналу в систему DELTA: що змінилося

Міноборони запустило інтеграцію нового функціоналу в систему DELTA: що змінилося

Міністерство оборони України запустило інтеграцію нового функціоналу в систему DELTA - буде додано модуль колективної онлайн-дешифровки і стрімінгу. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Відомо, що рішення підписав Міністр оборони України Рустем Умєров.

Відтепер стежити за ситуацією на полі бою та виявляти цілі можна буде в межах єдиної платформи.

"Виявляти цілі в онлайн-стрімах з БПЛА і поширювати інформацію про сили та засоби ворога буде зручніше. А головне - координація між підрозділами прискорюється. Українські військові раніше вже працювали із запропонованим функціоналом в іншій системі, що отримала позитивні відгуки від них та пройшла перевірку війною", - зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. 

Заступниця міністра додала, що розміщення функціоналу в систему DELTA дає перевагу над противником на полі бою. 

"Інтеграція потужних технологічних рішень і розширення загальної екосистеми продуктів підсилює технологічну перевагу над ворогом. Разом бити ворога легше і зручніше. Продовжуємо підвищувати ефективність наших військових та об’єднувати найкращі технологічні рішення для швидшого розвитку", - наголосила Черногоренко. 

Нагадаємо, що термін постачання нової зброї для наших бійців скоротиться до 20 днів, але він може змінюватися залежно від якості та повноти наданих виробником матеріалів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна та Європейський Союз посилюють співпрацю з підготовки українських військових у рамках наймасштабнішої тренувальної місії за всю історію ЄС з військової допомоги.

Головне