Міноборони запровадило нові стандарти НАТО

Міноборони запровадило нові стандарти НАТО

У Міноборони та Збройних силах України за грудень 2023 року і січень 2024 запровадили ще 18 стандартів НАТО. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Зараз таких стандартів вже 315.

Україна запровадила стандарти, які стосуються навігаційно-гідрографічної підтримки, водолазної діяльності і пально-мастильних матеріалів.

“Сили оборони України продовжують курс на реформи, аби відповідати стандартам взаємосумісності з державами-членами НАТО”, - ідеться у повідомленні.

Загалом в Альянсі є 1 135 стандартів, тоді як у Міноборони та ЗСУ вже запровадили 28% від загальної кількості. 

Нагадаємо, німецький оборонний концерн Rheinmetall AG отримав замовлення на постачання комплектуючих для виробництва БТР Fuchs 2 на заводі в неназваній країні. Про це повідомили на сайті компанії.

Концерн отримав замовлення на заводі в неназваній країні, яке також включає постачання комплектів для переобладнання бронетранспортерів, що вже знаходяться в експлуатації та постачання запасних частин.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишньому та чинному керівникам департаменту Міноборони України, менеджерам компанії "Львівський арсенал" та представнику іноземної компанії у суботу оголосили про підозру у спробі розкрадання на закупівлі снарядів 1,5 млрд гривень (близько 40 млн доларів).

Сьогодні, 29 січня, розпочався суд над фігурантом справи.

Головне