Міноборони закликало допомогти зібрати воєнні фото та відео, щоб задокументувати агресію рф

Міноборони закликало допомогти зібрати воєнні фото та відео, щоб задокументувати агресію рф

У Міністерстві оборони України закликали громадян допомогти з документацією воєнних подій збройної агресії росії проти України. 

Як зазначили у галузевому держархіві Міноборони, це допоможе систематизувати інформацію про злочинні дії росіян в Україні.

Громадян просять надсилати фото та відео з коротким описом події, які на них висвітлюються. 

"Галузевий державний архів Міністерства оборони України проводить документування воєнних подій збройної агресії росії проти України, щоб зберегти та систематизувати інформацію від очевидців та безпосередніх учасників.

Архів закликає усіх, хто давав або продовжує давати відсіч окупантам, надсилати інформаційні матеріали (фото, відео тощо) з коротким описом події, що висвітлюється, і зазначенням дати та належністю до військового підрозділу", - йдеться у повідомленні.

Водночас у галузевому архіві Міноборони наголосили, що надсилати усі фото- та відеоматеріали можна за адресами: 02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 16 або [email protected] (електронна адреса).

Як повідомляли "Ми-Україна", з початку повномасштабного вторгнення в Україні через ворожі міни та вибухонебезпечні предмети загинули 277 осіб, у тому числі 14 дітей.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.