Міноборони виявило три підробки застосунку "Резерв+"

Міноборони виявило три підробки застосунку

Міністерство оборони України станом на 5 серпня виявило три підроблені веб-застосунки "Резерв+". Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

Кіберпідрозділ Міноборони виявив три фальшиві версії додатку "Резерв+". Виявлення відбулося на початковій стадії, до масового поширення. За словами заступниці міністра, швидка реакція дозволила вчасно попередити громадян про потенційну загрозу.

Для розпізнавання підробок рекомендується перевіряти розробника - ним має бути Міністерство оборони України. Особливу увагу слід звернути на адресу завантаження. Оригінальний "Резерв+" доступний лише за офіційним посиланням, що містить "mod.gov.ua". Звідти можна перейти до App Store чи Google Play Market.

Заступниця міністра наголосила на важливості ігнорування схожих адрес, які закінчуються на "top", "website", "org" тощо. Вона закликала користувачів бути пильними та завантажувати додаток виключно з офіційних джерел, де розробником вказано Міноборони України.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що країна-агресор росія не змже повністю зруйнувати українську енергетичну систему. Про це повідомив очільник ГУР МО Кирило Буданов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна отримала безповоротний грант від США у розмірі 3,9 мільярдів доларів, кошти підуть на зарплати вчителям, медикам, рятувальникам та на соцдопомогу. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Головне