Міноборони виграло арбітражі з постачальниками на понад 900 млн гривень

Міноборони виграло арбітражі з постачальниками на понад 900 млн гривень

Міноборони виграло арбітражі з недобросовісними постачальниками на понад 900 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Міжнародний арбітраж присудив стягнути на користь Міноборони понад 6 мільйонів доларів та 16 мільйонів євро. Суд також постановив, що відсотки річних продовжують нараховуватися щоденно до моменту оплати.

Крім того, за двома контрактами Міністерство юстиції подало позови до швейцарського арбітражу на суму понад 33 мільйони доларів.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час візиту в Осло провів телефонну розмову з новообраним прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском.

Про це повідомила пресслужба глави держави в Telegram-каналі. Як зазначається, Зеленський привітав Туска з призначенням на посаду глави польського уряду та з початком нової сторінки двосторонніх відносин країн.

Як писали "Ми-Україна" раніше, польський Сейм проголосував за вотум довіри складу Ради міністрів під керівництвом прем'єр-міністра Дональда Туска ввечері, 12 грудня. 248 польських депутатів висловили підтримку складу уряду, 201 депутат виступив проти, при цьому жоден не утримався від голосування. Уряд Туска буде складатися з 19 міністрів і чотирьох міністрів без портфеля.


 

Головне