Міноборони уклало угоду про рекрутинг з robota ua

Міноборони уклало угоду про рекрутинг з robota ua

Міністерство оборони України уклало угоду про рекрутинг з українською компанією з інтернет-рекрутингу robota ua. Це третя подібна угода з компаніями.

Про це пресслужба оборонного відомства України повідомила на сторінці у Facebook. Як зазначається, заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і генеральний директор robota ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міноборони.

При цьому внаслідок укладання угод з іншими компаніями з рекрутингу за останні тижні кількість вакансій ЗСУ на платформах та відгуків на них значно зросла. Це продовжує показувати позитивну динаміку. 

Заступниця міністра оборони розповіла, що все більше компаній долучається до спільного проєкту з рекрутингу, адже Збройні сили України потребують фахівців у різноманітних сферах роботи.

"І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги", - зазначила Калмикова.

Наразі Robota ua запустила спеціальний проєкт з інформацією щодо рекрутингу та вакансій в українську армію. Там є можливість власноруч вибрати підрозділ і посаду - для цього треба відгукнутись на вакансію, яка відповідає досвіду рекрута.

"Ми розуміємо, що Збройні Сили потребують не лише людей на передовій, а ще, наприклад, кухарів чи спеціалістів з логістики. В цьому ми будемо допомагати всіма можливими силами, адже розуміємо, що зараз усі мають працювати на перемогу", - пояснив гендиректор компанії.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Міністерство оборони України уклало угоду про співпрацю з Work ua, яка стосується рекрутингу до лав Збройних сил України.

Головне