Міноборони рф визнало, що українські сили наблизилися до Суджі в Курській області

Міноборони рф визнало, що українські сили наблизилися до Суджі в Курській області

У своєму останньому звіті щодо ситуації в Курській області оборонне відомство рф підтвердило просування українських військ у напрямку міста Суджа. Про це повідомило міноборони рф.

Це офіційне визнання з боку російських військових структур свідчить про зміни в тактичній обстановці на цій ділянці фронту та можливе посилення бойових дій у регіоні.

"Протягом доби активними діями підрозділів угруповання військ "Північ" і резервів, що підійшли, ударами армійської авіації, вогнем артилерії припиняли спроби рейдових дій підрозділів супротивника вглиб російської території на Курському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Згідно з заявою російського оборонного відомства, їхні збройні сили провели атаки на позиції та техніку українських військ у кількох населених пунктах Курської області. Зокрема, вони стверджують про нанесення ударів поблизу Дар'їно, Гоголівки, Мелового, Микільського, а також на західних околицях Суджі.

Нагадаємо, у столиці Туреччини Анкарі у пʼятницю, 9 серпня, пасажирський автобус врізався в опору мосту. Внаслідок аварії девʼять людей загинули, ще 26 отримали поранення, інформує Daily Sabah.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Кіровоградській області під час повітряної тривоги уламками збитого дрона пошкоджено вікна та покрівлі кількох будинків.  Про це повідомив начальник ОВА Андрій Райкович. 

Головне