Міноборони повернуло у свою власність 10 гектарів земель у Київській області

Міноборони повернуло у свою власність 10 гектарів земель у Київській області

Міноборони повернуло у свою власність 10 гектарів земель у Київській області. Про це повідомили у Міноборони.

Йдеться про територію вартістю понад 100 млн грн, на якій розташована військова частина.

За часів СРСР там були прокладені кабельні лінії зв'язку та живлення військового містечка, які донині використовуються військовою частиною при відсічі збройної агресії. Однак у 2016 році 20 гектарів земель оборони протиправно вивели зі сфери управління оборонного відомства.

Триває робота над поверненням решти території. Станом на зараз сімом особам, причетним до відчуження земель, оголошено підозру.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляє, що Україна цього року випустила зброї та техніки втричі більше, ніж торік.

"Дуже вагоме зростання боєприпасів для артилерії, Україна на системному рівні розгортає виробництво боєприпасів для дронів, важливі результати щодо наших ракет. Кількісні та якісні показники щодо ракет вже відчутно більші, і будуть ще більші".

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні від початку повномасштабної війни, яку розпочала країна-агресор від російських мін загинули 277 українців, серед них 14 дітей. Про це під час брифінгу повідомив пресофіцер Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий, пише Telegram-канал "Ми-Україна".

Головне