Міноборони обʼєднає Агенцію оборонних закупівель та Держоператора тилу, — Умєров

Міноборони обʼєднає Агенцію оборонних закупівель та Держоператора тилу, — Умєров

Міністерство оборони України планує об'єднати Агенцію оборонних закупівель (АОЗ) та Державного оператора тилу (ДОТ) в єдину структуру. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

За його словами, процес об'єднання вже знаходиться на фінальній стадії.

Міністр також додав, що відомство має намір об'єднати всі свої функціональні агентства, включаючи анонсоване агентство із закупівлі безпілотних літальних апаратів.

Відповідальним за вибір керівника нового об'єднаного агентства призначено заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова.

"Зараз ми фіналізуємо процес створення обʼєднаного Агентства (АОЗ і ДОТ). Лонч одразу буде з призначенням наглядової ради", — повідомив Рустем Умєров.

Нагадаємо, Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки викрили мережу підпільних онлайн-сервісів, що працювали через заборонену в Україні платіжну систему Webmoney, використовуючи її для фінансування російської агентури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у серпні 2024 року середня зарплата у держорганах становила 55,8 тисячі гривень. Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

Головне