Мінна небезпека на Донеччині: піротехніки виявили 15 вибухових пристроїв

Мінна небезпека на Донеччині: піротехніки виявили 15 вибухових пристроїв

Піротехніки ДСНС протягом минулої доби виявили та знищили 15 одиниць вибухонебезпечних предметів у Краматорському та Покровському районах Донецької області.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області.

“На території Донецької області, де тривають активні бойові дії, землі дуже забруднені вибухонебезпечними предметами. Піротехніки ДСНС щодня працюють, щоб убезпечити місцевих мешканців, очищуючи території та запобігаючи новим трагедіям”, - йдеться у повідомленні.

За минулу добу сапери ДСНС продовжили свою небезпечну роботу, знешкодивши 15 вибухонебезпечних предметів у Краматорському та Покровському районах. Загалом було обстежено 6,6 га території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом виявили залишки ракети X-55: їх екстрено вилучили сапери

Фахівці ДСНС закликають мешканців бути обережними та уникати підозрілих територій, оскільки мінна небезпека залишається високою навіть у перевірених зонах.

Нагадаємо, 19 жовтня мешканець Черкас виявив поблизу школи уламки ворожого безпілотника. Поліцейська служби освітньої безпеки оперативно зреагувала та викликала вибухотехніків.

Як писав “Ми-Україна” раніше, українські оборонці вночі 20 жовтня здійснили удар по військовому аеродрому "Липецьк-2", що у Липецькій області рф.

Головне