Міністр оборони просить місцеві влади більше сприяти мобілізації

Міністр оборони просить місцеві влади більше сприяти мобілізації

Міністр оборони просить місцеві влади більше сприяти мобілізації. Про це заявив Рустем Умєров на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад.

Конгрес проводили під головуванням президента та за участі голови Верховної Ради, премʼєр-міністра, голови ОП, членів уряду, депутатів, керівників ОВА, представників органів місцевого самоврядування.

"Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов’язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені. Очікуємо від органів місцевого самоврядування ще більшого сприяння мобілізаційній роботі", — сказав Умєров.

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров попередив про спроби рф створити штучний конфлікт всередині нашої країни. Про це він заявив у ході засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

За словами очільника Міноборони, росіяни намагаються поширити ІПСО про те, що Україну не підтримують міжнародні партнери. Разом з тим рф намагається створити штучний конфлікт між українським керівництвом, додав міністр оборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Рустем Умєров вже 100 днів очолює Міноборони і з цієї нагоди він підбив підсумки того, що йому вдалося зробити за цей час.


 

Головне