Міністр оборони представив особовому складу нового командувача ССО Сергія Лупанчука

Міністр оборони представив особовому складу нового командувача ССО Сергія Лупанчука

Міністр оборони Рустем Умєров представив особовому складу полковника Сергія Лупанчука - командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним вони передали бойовий прапор.

"Усі ми пишаємося могутністю воїнів ССО ЗСУ і щиро бажаємо нових досягнень у захисті нашої держави від російської агресії", - сказав Умєров.

Нагадаємо, Ірину Фаріон звільнили з посади професорки Львівського політехнічного університету. Про це повідомив міністр освіти Оксен Лісовий.

"Студенти були, є і завжди будуть потужним рушієм змін та трансформацій. Сподіваюсь, СБУ у межах відкритого кримінального провадження дасть справедливу оцінку висловам та діям вже колишньої викладачки Львівської політехніки", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти посилили репресії підлітків на захоплених територіях Херсонщини. Зокрема, росіяни шукають серед дітей інформаторів ЗСУ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними ЦНС, окупанти почали ходити з рейдами по навчальних закладах.

"Співробітники "слідчого управління" росії проводять рейди по навчальних закладах тимчасово окупованих територій Херсонщини в пошуках інформаторів. Росіяни шукають підлітків, які на їхню думку дотичні до допомоги Силам оборони України у звільненні їхнього рідного краю. Спадкоємці "чекістів" обходять коледжі та училища й проводять "профілактичні бесіди", - зазначили у Центрі нацспротиву.\

 

 

Головне