Міністерка закордонних справ Німеччини Бербок відкинула заклики про замороження війни в Україні

Міністерка закордонних справ Німеччини Бербок відкинула заклики про замороження війни в Україні

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок однозначно відкинула заклики до заморожування агресивної війни росії проти України. Про це повідомляє видання BR24.

"Той, хто ознайомився з останньою доповіддю ООН про російські військові злочини на окупованих територіях, на мій погляд, не буде знову говорити про можливе заморожування конфлікту", - заявила вона.

Анналена Бербок наголосила, що доповідь ООН читається "як абсолютна книга жахів". Таким чином вона відреагувала на заяву лідера німецької парламентської групи СДПН Рольфа Мютценіха про необхідність заморозити війну в Україні.

Нагадаємо, міністерство фінансів України ініціювало зміни до умов оплати держслужбовців. Про це повідомив заступник міністра фінансів України Роман Єрмоличев.

З 1 квітня цього року кількість штатних посад в системі державних органів скоротиться на 19,3 тисячі. Це пов'язано із проблематикою нерівних умов у цій системі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача 18 березня. 

За словами глави держави, у ході засідання він заслухав детальний звіт з зони бойових дій.

Головне