Миколаївську область атакували "шахеди": уламки впали на територію продовольчого підприємства

Миколаївську область атакували

У ніч на 13 вересня російські війська здійснили атаку на Миколаївську область з використанням безпілотників типу "Шахед". Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

За інформацією мера, уламки збитого дрона впали на територію продовольчого підприємства, спричинивши пожежу. Рятувальники оперативно прибули на місце інциденту та успішно ліквідували займання.

"На щастя, в результаті атаки ніхто не постраждав," - наголосив Сєнкевич.

Деталі щодо масштабів пошкоджень підприємства наразі не розголошуються. Місцева влада закликає мешканців області зберігати пильність та дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, російські військові завдали авіаційного удару по місту Охтирка, що в Сумській області. Ворог скинув керовану авіаційну бомбу (КАБ), внаслідок чого пошкоджено багатоповерховий житловий будинок та інші об'єкти інфраструктури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні сили завдали ударів по Нікопольському району ввечері та вночі, використовуючи дрони-камікадзе і артилерію. У місті Нікополь поранено 73-річну жінку.

Головне