"Ми-Україна" тепер можна буде почути ще й по радіо

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення підвела підсумки радіоконкурсу для розвитку місцевих та регіональних мереж, тепер "Ми-Україна" можна буде почути ще й по радіо.

Радійний інформаційно-розважальний контент звучатиме на частоті 106,0 МГц у Києві. 

Власник каналів "Ми-Україна" Ігор Петренко  планує запустити  інформаційно-розважальну радіостанцію.

"Ми знаємо і вміємо як адаптувати контент з різних майданчиків на радіо", - сказав представник радіостанції Юрій Сугак.

Ігор Петренко сказав, що у компанії є вся інфраструктура для запуску (приміщення, техніка, співробітники).  Заробляти радіостанція планує на класичній рекламі, нативна реклама та спонсорство.

"Також ми плануємо займатись організацією подій, концерти та інші заходити. Продаж квитків. Вебінари та онлайн-події. Монетизація цих заходів. Це цифрові платформи. Наш ютуб канал вже має понад 600 тисяч підписників", - сказав Ігор Петренко.

Компанія "Ми-Україна" планує вийти в ефір упродовж шести місяців. Вісім членів Нацради проголосували за перемогу "Ми- Україна" на частоті у Киві.

Нагадаємо, українські морпіхи виявили плавця та відпрацювали заходи з порятунку людини, що опинилась за бортом. Про це повідомила пресслужба Військово-морських сил ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кабінет міністрів ухвалив постанову, яка змінює порядки організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також — призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомили на урядовому порталі.

Головне