Мешканці окупованої Херсонщини змушені користуватися операторами зв'язку рф

Мешканці окупованої Херсонщини змушені користуватися операторами зв'язку рф

Мешканці окупованої частини Херсонської області наразі змушені користуватися виключно російськими операторами зв'язку.

Про це розповів  речник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков в ефірі національного марафону “Єдині новини” на телеканалі “Єдині новини”.

За його словами, після захоплення веж стільникового зв'язку на лівому березі Дніпра Херсонської області росіяни переобладнали їх на операторів рф. Водночас місцеві мешканці досі можуть отримувати українські новини.

"Усі люди, які мають телефони, купили картки місцевих операторів і користуються російськими операторами. Але також там є інтернет, і є місцеві інтернет-провайдери, через яких можна отримувати інформацію. Ну і є супутникове телебачення, через які вони можуть дивитися в тому числі й українські канали", - пояснив Толоконніков.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, з Херсона щодня виїжджають близько 100 людей, зокрема, у напрямку Миколаєва, Одеси, Дніпра чи Кривого Рогу.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.