Мертвого лева виявили на смітнику Рівненщини

Мертвого лева виявили на смітнику Рівненщини

У Костополі на території заводу з утилізації відходів 26 жовтня знайшли тіла кількох екзотичних тварин - лева, лелеки, мавпи та ще однієї неідентифікованої тварини. Про це повідомила Андріана Байло, засновниця громадської організації "Зелена Сила", у соціальних мережах.

Поліція Рівненської області розпочала перевірку інциденту, зосередившись наразі на факті виявлення тіла лева. За попередніми даними слідчо-оперативної групи, хижак загинув через онкологічне захворювання.

"Після виявлення публікації в соціальних мережах ми одразу внесли відомості до Журналу єдиного обліку заяв та розпочали перевірку", - повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці опитують працівників заводу та місцевого зоопарку, перевіряють документацію для з'ясування всіх обставин інциденту.

Нагадаємо, у сафарі-парку "Тайган" на окупованому росією півострові Крим, леви напали на керівницю парку Леокадію Перевалову, яка загинула внаслідок атаки. Це сталося, коли жінка зайшла до зимового вольєру з хижаками. Про це повідомили у парку левів "Тайган".

Як писали "Ми-Україна" раніше, патрульні побачили пораненого лелеку на дорозі та разом з іншими небайдужими, правоохоронці спіймали знесиленого птаха і відправили його до центру реабілітації.

Головне