Мелоні назвала дати проведення Конференції з відновлення України: де і коли відбудеться

Мелоні назвала дати проведення Конференції з відновлення України: де і коли відбудеться

Конференція з питань "Відновлення України" пройде 10-11 липня 2025 року в Римі. Про це під час пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським заявила прем'єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

За її словами, Італія продовжить допомагати Україні у реконструкції міст, які постраждали від ворожих обстрілів.

"Погляд у майбутнє миру та процвітання також означає погляд на відновлення, і я рада оголосити, що конференція "Відновлення України" відбудеться в Римі 10-11 липня 2025 року: це подія, про яку ми дуже піклуємося і над якою ми працювали протягом тривалого часу", - наголосила Мелоні.

Прем'єр-міністерка Італії додала, що вони разом із  українським президентом погодили важливості залучення міжнародних гравців, які можуть переконати Москву сісти за стіл переговорів і вести переговори у спосіб, що заслуговує на довіру.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прибув до Єлисейського палацу на зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не розглядає припинення бойових дій в обмін на гарантії Заходу.

Головне