McDonald's відхрестився від продажу картоплі-фрі Дональдом Трампом у своєму ресторані

McDonald's відхрестився від продажу картоплі-фрі Дональдом Трампом у своєму ресторані

McDonald's потрапив в центр політичної уваги після того, як кандидат у президенти Дональд Трамп на вихідних продавав картоплю-фрі в одному з ресторанів мережі.

Про це повідомляє CNN.

За словами McDonald's, компанія не запрошувала Трампа і не мала стосунку до його візиту. У неділю, 20 жовтня, у внутрішньому повідомленні для працівників, яке потрапило до CNN, компанія підкреслила, що не брала участь у цьому заході і не планувала, щоб їхній бренд був використаний у політичній кампанії.

"Як ми бачимо, наш бренд став предметом розмов під час цього виборчого циклу. Хоча ми не прагнули цього", — йдеться у повідомленні компанії.

Компанія також наголосила, що продовжує підтримувати нейтралітет у політичних питаннях і закликала не використовувати бренд у передвиборчих заходах.

Лист підписала вся команда вищого керівництва компанії в США, включно з президентом McDonald's Джо Ерлінгером.

Нагадаємо, минулими вихідними, в одному із закладів мережі McDonald's у штаті Пенсильванія Трамп, надівши фартух, попрацював із фритюрницею та передав замовлення клієнтові біля каси.

Це тривало чверть години, після чого він пожартував: "Тепер я працюю на 15 хвилин більше, ніж Камала", маючи на увазі свою суперницю на перегонах віцепрезидентку Гарріс.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, американський підприємець та мільярдер Ілон Маск ймовірно посилив свою фінансову підтримку президентської кампанії Дональда Трампа.

Головне