Масштабний обстріл України: через російську агресію зросла кількість постраждалих

Масштабний обстріл України: через російську агресію зросла кількість постраждалих

Через ворожий ракетний обстріл України, який росія здійснила 8 липня кількість загиблих зросла до 42 людей, серед них четверо дітей. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Однією з цілей російської армії став дитячий медичний заклад "Охматдит", в результаті загинуло двоє дорослих: лікар і відвідувач медзакладу, ще 30 травмовані, з них 10 дітей.

"Вчора однією з цілей російської армії став дитячий медичний заклад «Охматдит», де проходили лікування діти з усієї України. Внаслідок атаки російських військових загинули двоє дорослих: лікар і відвідувач медзакладу, ще 30 травмовані, з них 10 дітей", - йдеться в повідомленні.

До ліквідації наслідків на місці обстрілу було задіяно понад 700 поліцейських.

"До ліквідації наслідків на місці обстрілу було задіяно понад 700 поліцейських, зокрема працівники Шевченківського управління поліції, кінологи, спецпризначенці полків № 1 та № 2, патрульні поліцейські, слідчі, оперативники, які разом із рятувальниками, нацгвардійцями та жителями міста розбирали завали, рятували людей, а також та правоохоронці документували злочин держави-агресора", - розповіли правоохоронці.

Крім того, у Шевченківському районі столиці окупанти влучили у житловий багатоквартирний будинок, під’їзд будинку повністю зруйнований. Під завалами загинули 12 жителів, серед них четверо дітей віком від 8 до 14 років, ще 25 людей травмовані.

У Дніпровському районі столиці внаслідок ракетного удару по медичному центру вбиті дев’ять осіб та восьмеро поранені.

Також від агресії країни-терористки постраждали Дніпро та Кривий Ріг. Внаслідок чого 11 людей загинуло, ще 69 отримали поранення.

Нагадаємо, що Служба безпеки України встановила нові докази, які підтверджують, що росія ударила ракетою Х-101 по території дитячої лікарні "Охматдит"

Як писали "Ми-Україна" раніше, у момент, коли російська ракета влучила в дитячу лікарню "Охматдит", там перебували 627 дітей

Головне