Масштабна аварія у Кривому Розі: 22 постраждалих через зіткнення маршрутки та фури

Масштабна аварія у Кривому Розі: 22 постраждалих через зіткнення маршрутки та фури

У Кривому Розі вранці 24 червня сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Автопригода за участі маршрутного таксі та вантажівки, трапилась в районі ринку "Термінал.

Як пише місцеве видання "Свої Кривий Ріг", аварія призвела до травмування понад двох десятків людей.

За попередніми даними, маршрутка рухалася з боку проспекту Металургів, тоді як фура їхала Нікопольським шосе. Трагедія сталася через те, що водій вантажівки не надав перевагу у русі громадському транспорту. Ситуацію ускладнив той факт, що на момент аварії світлофори на перехресті не працювали.

Внаслідок потужного зіткнення маршрутка перекинулася на бік, що призвело до численних травм серед пасажирів. Загалом постраждало 22 особи, причому, за інформацією ЗМІ, четверо з них можуть перебувати у важкому стані. 

На місці аварії оперативно розгорнули роботу екстрені служби. Поліція взяла під контроль ситуацію на дорозі, однак рух на цій ділянці залишається ускладненим.

Нагадаємо, 22 червня у Румунії вранці сталась аварія за участю автобуса, що перевозив українських пасажирів. Цей інцидент став третім подібним випадком за останній тиждень. Транспортний засіб, прямував з Києва до Болгарії, перекинувся в повіті Вранча - ділянці, відомій частими аваріями. На борту автобуса перебувало понад 50 пасажирів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 20 червня у Польщі автобус "Варшава-Львів", в якому перебували 58 пасажирів, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся. 

Головне