Масований удар по Україні: Зеленський показав відео наслідків

Масований удар по Україні: Зеленський показав відео наслідків

Президент України Володимир Зеленський відреагував на останню ракетну атаку, яку здійснила російська федерація, і зазначив, що основною метою ворога є підтримка терору.

Про це він написав у Telegram.

За його словами, основна ціль росії - підтримка терору, використовуючи недостатність засобів протиповітряної оборони та рішучості наших партнерів.

Він додав, що окупанти реагують лише на силу. Тому єдиним шляхом зупинити терор серед мирного населення є прийняття ефективних рішень вчасно.

"Повний захист українського неба має стати нормою, щоб божевільні в Кремлі зрозуміли, що їхній терор не досягає своїх цілей", - написав Зеленський.

Крім того, Україна потребує додаткових систем протиповітряної оборони, швидкого та розширеного постачання винищувачів F-16, а також забезпечення військових усім необхідним для боротьби.

"Лише тоді, коли Путін втратить можливість бити по цивільних людях і цивільній інфраструктурі, він буде змушений припинити свій терор. Це випробування на людяність і рішучість для вільного світу. Або ми разом пройдемо цей тест, або світ зануриться в ще більшу дестабілізацію та хаос", -йдеться у дописі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в об'єкти на Львівщині влучили шість російських ракет.

Головне