Масова стрілянина у США: вбивцю 18 людей знайшли мертвим

Масова стрілянина у США: вбивцю 18 людей знайшли мертвим

Підозрюваного у масовій стрілянині в США 40-річного Роберта Карда, в результаті якої загинуло 18 осіб у Льюїстоні, було знайдено мертвим. Його тіло виявили в лісі біля річки Андроскоггін у Лісабоні. За попередньою інформацією, чоловік помер від вогнепального поранення.

Про це повідомляє Sky News.

Тіло підозрюваного було знайдено правоохоронцями поруч із сміттєпереробним заводом в районі Лісабона, цю інформацію підтвердило декілька правоохоронних органів. Комісар Департаменту громадської безпеки штату Мен Майк Сошук заявив, що Кард помер від самозавданих вогнепальних поранень.

Він зазначив, що тіло було виявлено близько 19:45 за місцевим часом поблизу річки Андроскоггін у Лісабоні, приблизно за 8 миль на південний захід від Льюїстона. Автомобіль підозрюваного, білий Subaru Outback, раніше був знайдений біля річки.

Губернатор штату Мен Джанет Міллс повідомила журналістам, що вона зателефонувала президенту Байдену, щоб повідомити йому про смерть підозрюваного. Міллс підкреслила, що Кард більше не представляє загрози для нікого.

Президент Байден охарактеризував стрілянину як "трагічні два дні - не лише для Льюїстона і штату Мен, але і для всієї нашої країни". Байден підкреслив, що американці не повинні жити в таких умовах.

Нагадаємо, 25 жовтня відділ поліції отримав екстрений дзвінок на номер 911, повідомляючи про випадок стрілянини, яка сталася в боулінгу Sparetime Recreation в Льюїстоні. Пізніше було оголошено, що внаслідок цієї події загинули шестеро чоловіків і одна жінка, отримавши вогнепальні поранення.

За десять хвилин після цього відділ поліції був викликаний на інше місце стрілянини - у барі Schemengees Bar and Grille. Внаслідок цього інциденту загинули вісім людей. Ще троє осіб померли в лікарнях району внаслідок отриманих поранень. Поліція повідомила, що стрілець втік після стрілянини, і наголосила на необхідності вважати його "озброєним і небезпечним".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Ірані померла 16-річна Арміта Гераванд, яка пробула місяць у комі після зустрічі з поліцією моралі .

Головне