Маск закликав відновити "нормальні" відносини з рф

Маск закликав відновити

Американський мільярдер Ілон Маск неодноразово робив скандальні заяви стосовно повномасштабного вторгнення рф в Україну. Цього разу він закликав "відновити нормальні відносини" з росією.

Про це бізнесмен сказав виступаючи на онлайн панелі на своїй платформі під назвою X (колишній Twitter).

"Нам потрібно знайти мир в Україні, і я думаю, нам потрібно відновити нормальні відносини з росією", - заявив він.
 
Крім того, Маск назвав війну України проти росії, що напала на неї, “безнадійною ситуацією”.

За його словами, США буквально "вступають до Третьої світової війни". 

"Я думаю, ми рухаємося до Третьої світової війни", - сказав він.

Нагадаємо, австралійський регулятор оштрафував платформу Ілона Маска X на 610 500 австралійських доларів ($386 000) через відмову співпрацювати в розслідуванні щодо жорстокого поводження з дітьми.

Комісія з електронної безпеки оштрафувала соцмережу, тому що вона не відповіла, як саме виявляє контент із жорстоким поводженням з дітьми і як швидко реагує на них.

Згідно з австралійськими законами, які набули чинності в 2021 році, регулятор може змусити інтернет-компанії надати інформацію про свої методи безпеки в Інтернеті, інакше їм загрожує штраф. Якщо X відмовиться платити штраф, регулятор може подати на компанію до суду.

Після того, як Ілон Маск купив Twitter у 2022 році, компанія закрила свій австралійський офіс. Після покупки компанії, Маск заявив, що "видалення матеріалів з експлуатацією дітей є пріоритетом №1".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, росіяни вивели у Чорне море два ракетоносії.

Головне