Маск пояснив, чому вживання ним кетаміну приносить користь інвесторам Tesla

Маск пояснив, чому вживання ним кетаміну приносить користь інвесторам Tesla

Засновник Tesla Ілон Маск вчергове визнав, що вживає кетамін та пояснив, що інвестори його компанії від цього не лише не страждають, а  і навпаки отримують користь. Він пояснив, що призначений лікарем препарат допомагає йому впоратися із "негативним хімічним станом", що нагадує депресію.

"З точку зору Уолл-стріт головне - це виконання взяти зобов'язань. З погляду інвесторів, якщо я щось починаю, я маю це продовжувати", - цитує його слова Reuters.

Вперше про пристрасть Маска до психоактивних речовин стало відомо цьогоріч у січні. Журналісти WSJ провели розслідування і виявили, що американський мільярдер вживав наркотичні речовини, серед яких - ЛСД, кокаїн, екстазі та психоделічні гриби, що "тривожить керівників та членів рад директорів його компаній". Окрім того, автори матеріали допустили, що ці дії Маска можуть вилитися у проблеми з законом та поставити під загрозу зриву контракти зі SpaceX, укладені урядом США. 

Окрім того, розслідувачі встановили, що Маск приймав кетамін на зустрічах з членом ради директорів Tesla та співзасновником сервісу оренди житла Airbnb Джо Геббією, а також з колишніми членами ради Стівом Джарвестоном та Антоніо Грасіасом та братом мільярдера Кімбалом Маском. Оточення Маска боялось йому відмовити, щоб "не засмутити".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у березні Ілон Маск офіційно спростував припущення, що він фінансово підтримуватиме президентську кампанію Дональда Трампа. До цього NYT повідомило, що Трамп, який терміново шукає гроші зустрівся 3 березня з американським бізнесменом.

 

Головне