Маск готовий приєднатися до роботи адміністрації Трампа у разі його перемоги на виборах

Маск готовий приєднатися до роботи адміністрації Трампа у разі його перемоги на виборах

Колишній президент США Дональд Трамп розглядає можливість залучення американського мільярдера Ілона Маска в якості свого політичного радника у разі перемоги на виборах восени. Про це повідомляє видання Reuters.

Американський мільярдер висловив бажання допомогти обмежити державні витрати, якщо колишнього президента знову оберуть на посаду.

"Я думаю, що було б чудово мати комісію з ефективності влади, яка б розглядала ці питання і гарантувала, що гроші платників податків, зароблені платниками податків, витрачаються належним чином. Я був би радий допомогти в такій комісії", – Маск у розмові з Трампом на платформі Х.

Трамп зі свого боку висловив задоволення можливістю співпраці з Маском, підкресливши, що мільярдер є "чудовим економістом" і згадав його успішні заходи зі скорочення витрат у власних компаніях.

Журналісти видання поговорили з кількома джерелами, які підтвердили розмови між засновником SpaceX і колишнім президентом, заявивши, що Маск тепер телефонує Трампу безпосередньо зі свого мобільного телефону кілька разів на місяць.

Нагадаємо, міжнародна агенція з атомної енергетики не змогла з'ясувати, чому у неділю на окупованій Запорізькій АЕС сталася пожежа. Про це повідомляє видання Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, захисники підрозділу Державної прикордонної служби України показали, як знищили на Бахмутському напрямку російський пункт управління безпілотниками та гармату "Рапіра". Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Головне