Маркарова: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

Маркарова: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова.

"Відповідно до оголошеного графіку, початок розгляду пакету документів про допомогу, що включає в собі допомогу Україні, в Сенаті заплановано на 13-00 за Вашингтоном (20-00 за Києвом)", - зазначила посол.

Відомо, що Сенат проведе два поіменні голосування щодо пропозиції внести поправку сенатора Шумера до Законопроекту Про національну безпеку H.R.815 та клопотання про завершення дебатів щодо цього законопроєкту.

"Після цих двох голосувань (за умови їх схвалення) сенатори матимуть 30 годин (але не більше 1 години на кожного) для обговорення законопроєкту, після чого буде проведено остаточне голосування", - додала Маркарова.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки планують надати Україні пакет зброї на 1 мільярд доларів. Нині підготовка цього пакету вже триває.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати Америки заздалегідь перекинули частину озброєнь із нового пакета допомоги Україні до країн Євпропейського Союзу.

 

Головне