Марк Цукерберг потрапив до лікарні: що сталося

Марк Цукерберг потрапив до лікарні: що сталося

Американський мільярдер і голова корпорації Meta Марк Цукерберг потрапив до лікарні після тренування.

Про це він написав у Facebook та оприлюднив фото із лікарні.

За його власними словами, під час спарингу він пошкодив хрестоподібну зв'язку, йому зробили операцію.

"Порвав хрестоподібну зв'язку під час спарингу і щойно вийшов з операції із її заміни. Я готувався до бою ММА на початку наступного року", - йдеться у дописі.

399186942_10115333194696711_774808251790451432_n.jpg (289 KB)

Цукерберг повідомив, що готувався до бою у сумішаних єдиноборствах (ММА), запланованого на початок наступного року, але тепер цей захід відкладається.

Раніше, мільярдер опублікував фотографії, де видно сліди травм на його обличчі, такі як синці під очима та садна на носі. Він пояснив, що ці пошкодження сталися під час занять бразильським джіу-джитсу, де він досяг рівня синього поясу.

Довідка.

Після презентації нового застосунку від Meta під назвою Threads, Ілон Маск висловив бажання провести бій з Марком Цукербергом в клітці. Спочатку цю заяву розцінювали як жарт, але з часом ця ідея стала обговорюватися все серйозніше. Глава Meta відреагував на виклик і навіть виголосив, що готовий розглянути цю пропозицію.

Марк Цукерберг, який регулярно займається тренуваннями та бере участь у змаганнях з джиу-джитсу, настоював на тому, щоб бій був організований на професійному рівні та під патронатом UFC. Існували чутки, що цей поєдинок мав би відбутися у Колізеї, але цю інформацію спростували урядові джерела.

Марк Цукерберг заявив, що він готовий до такого бою, але сумнівався, чи Маск серйозно налаштований на цю ідею. Він запросив Ілона Маска зв'язатися з ним особисто, щоб обговорити це питання. Потім Маск запропонував провести бій в офісі Meta, але Цукерберг відмовився, оскільки в той момент він перебував в подорожі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Фонді підтримки енергетики України вже накопичено понад €300 млн.

Головне