Малюк: СБУ причетна до удару по Кримському мосту в 2022 році

Малюк: СБУ причетна до удару по Кримському мосту в 2022 році

Голова СБУ Василь Малюк заявив, що Служба безпеки України причетна до удару по Кримському мосту в жовтні 2022 року.

Про це Малюк повідомив на спецпогашенні марки присвяченій роботі спецслужби.

"Багато різних операцій, спеціальних операцій, про деякі з них ми зможемо говорити на загал і вголос після Перемоги, про окремі з них ми взагалі не будемо говорити. Мій колега (генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський - ред.) сьогодні вдягнув відповідну футболку, це одна з наших реалізацій, а саме зруйнування Кримського мосту 8 жовтня минулого року", - пояснив голова СБУ.

Малюк зазначив, що унікальні спецоперації, які проводить СБУ, стануть сюжетами для нових марок.

Пресслужба відомства додала, що марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!". Її спецпогашення у Києві виконали Василь Малюк і Ігор Смілянський на території Національного музею історії України у Другій світовій війні. Там також представлені експозиції зі знищеною технікою російських окупантів і не тільки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, очільник українського оборонного відомства Олексій Резніков заявив, що поки що окупований росіянами Крим та Керченський міст є законними цілями, а відтак Сили оборони продовжать їх атакувати. Голова Міноборони підкреслив, що така тактика є цілком нормальною. Її реалізація націлена на руйнування логістика ворога, тобто тих шляхів, якими армія рф отримує снаряди, паливо та продовольство.

Головне