Маляр: Ціль номер один для росіян - наша мобілізація

Маляр: Ціль номер один для росіян - наша мобілізація

Росіяни активно поширюють пропагананду у медіа стоовно повної мобілізації українців, включаючи неповнолітніх, "хорошого" життя на окупованих територіях та невдалий український контрнаступ. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна".

Зокрема, її дискредитація, - уточнила заступниця міністра оборони. Наголосивши, що наратив: "Чому я буду мобілізуватися, якщо у військкоматі сидить хабарник" - це російська ІПСО.

"Для них важливо вистрілити інформаційно по двох речах. Дискредитувати нас як отримувача зброї - це вони на заході працюють, щоб нам не давали зброю. А другий фактор - це мобілізація. І ми повинні як доросле суспільство розуміти, що якби не було мобілізації, уже б не було України", - повідомила вона.

Нагадаємо, заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр розповіла, що Сили оборони “непогано просуваються” на Бахмутському напрямку. Вона також розповіла, які напрямки зараз акцентують для себе окупанти. За словами Маляр, це Куп’янський та Лиманський напрямки – вони в епіцентрах.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, що на півдні Збройні сили України наближаються до другої лінії оборони російських окупантів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.