Маляр назвала ймовірні причини появи відео зі стратою українського військового

Маляр назвала ймовірні причини появи відео зі стратою українського військового

Є низка ймовірних причин того, чому в мережі з'явилося відео того, як російські військові страчують українського захисника, і навіщо окупанти взагалі його знімали. Зокрема, це може бути через внутрішню боротьбу росіян та для самоствердження.

Про це заявила заступниця голови Міністерства оборони України Ганна Маляр в ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Є припущення представники якого підрозділу могли це зробити - то можливо це якраз ця внутрішньо-видова боротьба в самій рф. Вони просто один одного топлять", — розповіла Маляр в ефірі.

Заступниця Резнікова також додала, що росіяни могли зробити відео для того, щоб прозвітувати про виконане завдання. Також загарбники могли знімати для того, аби "передивлятися і самостверджуватися", адже вони можуть отримувати задоволення від подібної діяльності.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Президент України Володимир Зеленський прокоментував відео, яке напередодні поширилося мережею. На ньому можна побачити, як російські військові стратили українського захисника відрізавши йому голову ножем. За словами Зеленського, це не випадковість і не епізод – “так було раніше, так було в Бучі – тисячі разів”.

Крім того, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що нове відео з жорстокою стратою українського полоненого підкреслює необхідність виключити росію з Ради безпеки ООН та з організації загалом. 

До складу Радбезу входять п’ять постійних членів ООН, включаючи росію, Велику Британію, Францію, США та Китай. Вони мають право вето. Також є ще 10 країн-членів на ротаційній основі.

Головне