Макрону в Єлисейський палац надіслали лист із відрубаним людським пальцем, - ЗМІ

Макрону в Єлисейський палац надіслали лист із відрубаним людським пальцем, - ЗМІ

Французький президент Еммануель Макрон отримав листа з відрізаним людським пальцем. Посилку з незвичайним вмістом було доставлено до Єлисейського палацу 9-10 липня, дізналось видання Current Values.

У службі безпеки резиденції французького лідера зізнались, що палець помістили у холодильник, яким із побутовими цілями користувалися охоронці. Джерело видання додало, у Єлисейському палаці потурбувались, щоб той залишався увімкненим.

Особу постраждалого правоохоронні органи вже встановили, проте інформації про його стан немає, так само як і даних про злочинців та їхні мотиви.

Єлисейський палац від коментарів відмовився.

Нагадаємо, торік у грудні низка українських посольств і консульств отримали "закривавлені пакунки" очима тварин. Такі сюрпризи надходили до дипломатичних відомства України в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії та інших.

"У пакунках знаходилися очі тварин. Самі пакунки були просякнуті рідиною характерного кольору та мали відповідний запах", - розповів тоді речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 11 липня вночі стався вибух на захопленому росіянами елеваторі у Новоолексіївці, що на Херсонщині. За попередньою інформацією, прилетіло у склади з боєкомплектами.

Головне