Макрон пообіцяв Зеленському більше військової допомоги "в найближчі дні та тижні"

Макрон пообіцяв Зеленському більше військової допомоги

Президент Франції Емманюель Макрон під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським засудив посилення російських атак проти України. Про це йдеться в комюніке Єлисейського палацу за підсумками розмови двох президентів.

Він повідомив про постачання зброї найближчим часом.

Також Еммануель Макрон "рішуче засудив інтенсифікацію російських ударів по Україні, зокрема по її енергетичній інфраструктурі".

"Він також детально розповів про поставки зброї, які будуть здійснені в найближчі дні та тижні на підтримку українських військових зусиль", - додали в Єлисейському палаці.

Макрон підтвердив рішучість Франції надавати всю необхідну підтримку "в довгостроковій перспективі і разом з усіма своїми партнерами" для подолання загарбницької війни росії.

Нагадаємо, у селі Стариця Вовчанської громади російський військовослужбовець впритул застрелив місцевого мешканця. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники разом із Силами оборони знищили групу окупантів у Харківській області, які намагались атакувати на Вовчанському напрямку. Про це повідомили в ДСПУ.

 
 

Головне