Маколей Калкін із "Сам удома" отримав зірку на Алеї слави (фото)

Маколей Калкін із

Актор Маколей Калкін, який зіграв у дитинстві роль Кевіна МакКалістера у різдвяному фільмі "Сам удома", отримав зірку на Алеї слави у Голлівуді (Лос Анджелес).

Про це повідомило ВВС. Як зазначається, на церемонії відкриття своєї зірки слави Калкін зустрівся з актрисою Кетрін О'Хара, яка грала роль його матері у легендарному фільмі. Акторка подякувала йому за те, що він "запросив її, свою фальшиву маму, яка залишила його вдома одного не раз, а двічі".

"Маколею, ти заслуговуєш свою зірку на Голлівудській Алеї слави, і дякую за запрошення мене, твоєї несправжньої матері, яка залишила тебе вдома самого не один, а два рази, на цю щасливу подію", - пожартувала О'Хара.

До 43-річного Маколея Калкіна під час офіційної події також приєдналися його друга дружина, актриса Бренда Сонг, і двоє їхніх маленьких синів - 2-річним Дакотою Сонг Калкіним та 11-місячним Карсоном. За словами актора, це честь для нього як для батька. Зі своєю сім'єю Калкін вперше з'явився на публіці.

"Я хотів би подякувати Бренді. Ти - абсолютно все. Ти найкраща людина, яку я коли-небудь знав. І після народження наших двох хлопчиків ти одна з трьох моїх найдорожчих людей", - зазначив актор.

Крім того, на церемонію Калкіна прийшли підтримати його похресниця Періс Джексон (донька Майкла Джексона), молодший брат Рорі та молодша сестра Квінн та актор Сет Ґрін.

калкін1.jpg (115 KB)

калкін2.jpg (135 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, профспілка сценаристів Голлівуду уклала попередню трудову угоду з великими студіями. Це завершить їхні страйки. Гільдія сценаристів США WGA розглядає угоду щодо нового трирічного контракту, яку студії називають "кращою та остаточною пропозицією". 

Головне