Макеєв про обмеження дальності Taurus: Те саме, що заборонити футболістам бити пенальті

Макеєв про обмеження дальності Taurus: Те саме, що заборонити футболістам бити пенальті

Посол України в ФРН Олексій Макеєв заявив, що обмеження на дальність польоту Taurus це те саме, що заборонити футболістам виходити на половину поля суперника чи бити пенальті.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Технічно обмежити дальність польоту Taurus — це те саме, що заборонити футболістам національної збірної виходити на половину поля суперника чи бити пенальті", - зазначив дипломат.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц досі не визначився з питанням постачання німецьких крилатих ракет Taurus в Україну. Він підтвердив, що наразі розглядається технічне обмеження дальності польоту ракет і він не хоче, щоб його квапили з цим питанням. Також Шольц додав, що більшість громадян вважають правильним, що не на кожну вимогу про постачання відразу дається відповідь “так”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав надати Україні ракети великої дальності Taurus та ATACMS. За словами очільника українського внутрішньополітичного відомства, такі ракети є вирішальними для успіху України на полі бою.

Головне