Маємо амбіцію в 2029 році взяти участь у виборах на рівні ЄС, - нардеп Мезенцева про тривалість переговорів по вступу

Маємо амбіцію в 2029 році взяти участь у виборах на рівні ЄС, - нардеп Мезенцева про тривалість переговорів по вступу

Країна має намір завершити переговорний процес про вступ до Європейського Союзу настільки швидко, щоб вже у 2029 році українці змогли голосувати на виборах до Європейського парламенту. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомила заступниця голови Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом Марія Мазенцева.

За словами заступниці голови Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом, це адекватний таймінг і час. А перші три кластери будуть відкриватись для нас буквально одразу після 25 червня.

"У нас 35 різних напрямків, які стосуються кожного щабля нашого буденного життя. В полі зору наших партнерів - антикорупційні реформи, судові, держслужба, як відчуває себе бізнес в Україні і не тільки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів затримали ймовірного вбивцю 10-річної дівчинки на Черкащині. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

За даними Нацполу, зловмисник заманив дівчинку до будинку культури у місті Шпола, де вчинив щодо дитини насильницькі дії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, звершення росіянами стратегічної залізниці створює для них значні логістичні переваги. Російські сили практично закінчили будівництво важливої залізничної лінії, це надає окупантам суттєві тактичні та стратегічні можливості. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

Головне