МАГАТЕ підтримує плани України по добудові атомних блоків на Хмельницькій АЕС, - Рафаель Гроссі

МАГАТЕ підтримує плани України по добудові атомних блоків на Хмельницькій АЕС, - Рафаель Гроссі

Міжнародне агентство з атомної енергії підтримує плани України по добудові атомних блоків на Хмельницькій АЕС. Про це повідомляє генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі.

"Ми будемо це підтримувати. Це, знову ж таки, те, що я обговорював з міністром Галущенком і з директором "Енергоатому" паном Котіним. Ми перебуваємо в контакті щодо того, як Агентство може підтримати ці плани", - зазначив гендиректор агентства.

Та додав, що ці наміри України є своєчасними, адже країна продовжує рухатися вперед, незалежно від того, як розвиватимуться події в Запоріжжі.

“Ми вважаємо, що це – дуже своєчасні плани. Тобто продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, як розвиватимуться події в Запоріжжі”, - сказав Рафаель Гроссі.

Нагадаємо, питання справедливої відплати для окупантів, причетних до страт українських військовополонених, це лише питання часу. На цьому в ефірі "Ми-Україна" наголосив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, посли країн ЄС погодили 14 пакет санкцій проти росії у відповідь на російську війну проти України. Про це повідомило бельгійське головування у Раді ЄС. Пакет назвали "потужним" та "значним".

Головне