Лубінець: Парамедик 35 бригади морської піхоти оголосив про голодування в Одесі

Лубінець: Парамедик 35 бригади морської піхоти оголосив про голодування в Одесі

Бойовий медик 35 бригади морської піхоти Петро Конопля оголосив голодування через умови перебування в одному з медичних закладів Одещини. Про це повідомляє уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

Парамедик заявив, що пацієнтів годують перевареною їжею, схожою на клей, а в палатах на стінах пліснява.

Відомо, що представник Уповноваженого в Одеській області Марія Попова разом із працівниками регіонального представництва здійснили цільове відвідування Комунального некомерційного підприємства “Одеська обласна психіатрична лікарня № 2” Одеської обласної ради з метою перевірки належності умов перебування військових під час здійснення лікування.

Лубінець зазначив, що медичний заклад перебуває на завершальному етапі реорганізації та приєднується до КНП "Одеський обласний центр психічного здоров’я".

Найближчим часом будуть прийняті відповідні управлінські рішення, зокрема можливе притягнення до адміністративної відповідальності осіб, відповідальних за харчування, а також розгляд питання про переукладення договорів з іншим постачальником.

Нагадаємо, що уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до очільника Національної поліції з проханням провести розслідування конфлікту в Києві, під час якого поліціянтка образила ветерана.

Як повідомляли "Ми-Україна", з тимчасово окупованих територій вдалося повернути літню жінку із донькою

Головне