Литва виділила 5 млн євро на відновлення шкіл і дитячих садків України, - міністр фінансів Гінтаре Скайсте

Литва виділила 5 млн євро на відновлення шкіл і дитячих садків України, - міністр фінансів Гінтаре Скайсте

Литва виділила 5 мільйонів євро на підтримку реконструкції шкіл і дитячих садків в Україні. Про це повідомила міністр фінансів Литви Гінтаре Скайсте.

Під час її візиту до Києва велика увага була приділена реконструкції та інвестиціям з Литви. Скайсте також відвідала дитячий садок в Ірпені, який було відновлено за литовські кошти.

Також наголосили, що оскільки підтримка України з боку США призупинилася, Європейський союз не може зволікати і повинен зі свого боку забезпечити військову і фінансову підтримку країни.

Міністр також відвідала дитячий садок в Ірпені Київської області, який було відновлено за литовські кошти та обладнано сховищами, що відповідають вимогам безпеки.

Нагадаємо, у Херсоні внаслідок російських обстрілів поранено 7-річного хлопчика, його госпіталізовано. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін. 

Кількість поранених збільшилась до трьох. Ще двох літніх людей – рятувальники деблокували з квартири.

Як писали "Ми-Україна" раніше, французькі війська активно готуються до можливого інтенсивного конфлікту в Європі проти противника, що має значну вогневу потужність.

Головне