Лисогор: Окупанти активізували штурми на Луганщині

Лисогор: Окупанти активізували штурми на Луганщині

Російські загарбники активізували штурми Білогорівки Луганської області. Про це на Facebook-сторінці повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, противник частіше застосовувати авіацію.

"Посилено наземний тиск на Білогорівку, де наші військові відбили кілька штурмів ворога. Загарбники атакували там за підтримки авіації", - зазначив Лисогор.

Варто зазначити, що окупанти також атакували території Серебрянського лісу. Там фіксовано щонайменше 87 спроб обстрілу з боку рф

"У порівнянні з останніми днями присутність російської авіації значно збільшилася у смузі нашої відповідальності. Під вогнем мінометів та артилерії опинилися Білогорівка, Невське та населені пункти навколо. Там зафіксовано щонайменше 87 спроб обстрілу з боку росіян", - додав очільник ОВА.

Крім того, біля північних кордонів Невського у напрямку Тернів йдуть стрілецькі бої.

Нагадаємо, що внаслідок російської атаки на Харків вдень 20 березня постраждали пять осіб. Двох постраждалих відправили до медичного закладу, усіх інших поки оглядають лікарі на місці.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо протягом ночі та вранці обстріляло шість громад Сумщини. Всього у регіоні було зафіксовано близько 16 обстрілів прикордонних територій та 65 вибухів.

Головне