Лисак: Уламки ворожої ракети вщент зруйнували будинок на Дніпропетровщині

Лисак: Уламки ворожої ракети вщент зруйнували будинок на Дніпропетровщині

У Дніпропетровській області уламки ворожої збитої ракети зруйнували будинок. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Без руйнувань не обійшлося у Новоолександрівській громаді Дніпровського району. Уламки збитої там ракети розкидало по територіях садових товариств" - зазначив керівник ОВА.

Крім того, у неділю, 7 січня, армія російської федерації атакувала Нікополь дроном-камікадзе. Наслідки з'ясовують фахівці. Загиблих і поранених в обох випадках немає.

"Не дають спокою російські окупанти Нікопольщині. У неділю, 7 січня, росіяни скерували на районний центр дрон-камікадзе. Атаковану локацію обстежують. З’ясовують наслідки" - додав Лисак.

Нагадаємо, що російські загарбники у неділю, 7 січня, вчергове атакували населені пункти Куп'янського району Харківської області, в результаті загинув 50-річний чоловік, ще двоє осіб отримали поранення. Під ворожим обстрілом опинилося село Сенькове, в результаті 17-річний хлопець отримав сколкові поранення.

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники Держприкордонслужби за допомогою дронів атакували російських загарбників під Куп'янськом та Бахмутом. 

 

Головне