Лідери США, Франції та Великої Британії зустрінуться в Берліні перед переговорами із Зеленським

Лідери США, Франції та Великої Британії зустрінуться в Берліні перед переговорами із Зеленським

Лідери США, Франції та Великої Британії зустрінуться в Берліні перед переговорами із Зеленським у “Рамштайні”, щоб обговорити подальшу підтримку України.

Про це повідомляє Bloomberg.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц 12 жовтня прийме президента США Джо Байдена, президента Франції Еммануеля Макрона та прем'єр-міністра Великої Британії Кейра Стармера для переговорів щодо України в Берліні. Після цього лідери відправляться на американську авіабазу Рамштайн для додаткових обговорень із президентом України Володимиром Зеленським та іншими світовими лідерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім: Підтримка України стане ключовою темою візиту Байдена до Німеччини

Головна мета переговорів підтвердити тривалу військову та фінансову підтримку Києва, а також обговорити шляхи досягнення справедливого миру для України. 

“Німеччина, найбільший після США постачальник військової допомоги силам Зеленського, також, ймовірно, оголосить про додатковий пакет матеріальних засобів на зустрічі, додав він”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російське окупаційне військо здійснило черговий удар по Харкову. Близько 17:00 загарбники атакували місто керованими авіабомбами.

Головне