Лідер українського гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк приєднався до лав ЗСУ

Лідер українського гурту

Лідер гурту "Фіолет" Сергій (Колос) Мартинюк зробив гучну та дуже неочікувану заяву - він долучився до лав ЗСУ. Про це він повідомив на сторінці Instagram.

"Рішення добровільне та виважене, на яке я і так зважувався занадто багато часу. Все необхідне отримав, найближчий місяць проходитиму базову підготовку", — написав Мартинюк на своїй сторінці у Facebook.

Цю новину співак повідомив особисто у соціальній мережі, де пояснив, що це рішення він прийняв самостійно і довго над цим думав. Але зауважив, що прийняття цього важливого кроку в його житті, потребувало тривалого часу.

"Годують смачно, люди навколо душевні, з усім іншим розбиратимуся по ходу. На звʼязку!" — написав співак.

Сергій з дружиною Катериною Ващук виховують двох доньок.

Нагадаємо, підприємства, які імпортують 80% від свого споживання електроенергії, не будуть відключати від енергопостачання. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як писали "Ми-Україна" раніше, американські Patriot можуть збивати російські винищувачі та ракети – над територією рф, щодо цього США дії України не обмежують. Про це повідомив державний секретар Сполучених Штатів заявив на спільній пресконференції із президенткою Молдови Маєю Санду під час візиту до Кишинева.

Головне