Латвія передасть Україні нову партію конфіскованих автомобілів

Латвія передасть Україні нову партію конфіскованих автомобілів

Латвія планує передати Україні ще 12 автомобілів, які були конфісковані у місцевих жителів за керування у нетверезому стані.

Про це повідомляє LSM, посилаючись на рішення уряду Латвії.

Ці автівки призначаються для різних установ і організацій, зокрема для військової адміністрації міста Генічеськ Херсонської області, армійських частин Міноборони, Харківського центру допомоги "Valkiva", ради селища Китайгород, комунального некомерційного підприємства "Львівське територіальне медичне товариство", а також медичного інституту Національної академії медичних наук України.

Нагадаємо, що минулого року Латвія передала Україні понад 270 автомобілів, які були конфісковані у нетверезих водіїв, загальною вартістю близько 1 млн євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфіскація російських активів: обіцянки vs реальність

Напередодні Латвія затвердила новий пакет комплексної допомоги Україні на 2024 рік на загальну суму майже 10 мільйонів євро. Зазначається, що 5,3 мільйона євро будуть використані на відновлення інфраструктури в Україні, а решта суми - 4,3 мільйона євро - буде спрямована на підтримку української армії через Європейський фонд миру.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, експерти з кібербезпеки разом з слідчими Служби безпеки України складають доказову базу стосовно хакерів з ГРУ рф, які вчинили кібератаку на мобільного оператора "Київстар".

Головне