Курська операція створює умови для мирних переговорів з наступниками Путіна, - глава оборонного комітету Бундестагу

Курська операція створює умови для мирних переговорів з наступниками Путіна, - глава оборонного комітету Бундестагу

Операція під Курськом розвивається успішніше, ніж очікувалося. Цей успіх змушує росію відводити війська з інших напрямків, створюючи можливості для подальших переговорів про мир.

Про це повідомив глава оборонного комітету Бундестагу Маркус Фабер.

Маркус Фабер зазначив, що успіхи українських сил на фронті змушують агресора перенаправляти ресурси, що призводить до ослаблення російських позицій. 

Ця ситуація підкреслює проблеми в російському військовому керівництві та показує неспроможність диктатора Путіна контролювати ситуацію. Фабер також відзначив, що це може створити сприятливі умови для мирних переговорів із можливими наступниками Путіна та для переговорів з Путіном перед Міжнародному кримінальному суді.

“Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку. Це щодня зменшує потенціал російської загрози. Це не дає мирним українцям стати біженцями. Рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, партизанський рух “АТЕШ” зафіксувала переміщення 10 КАМАЗів із особовим складом 810 обрмп з Донецької області до Курська.

Головне