Кулеба закликав Європу прискорити поставки ППО

Кулеба закликав Європу прискорити поставки ППО

Україна потребує більшої кількості систем ППО. Захід має прискорити постачання військової допомоги. Про це заявив очільник МЗС України Дмитро Кулеба.

"Україна потребує більшої кількості систем ППО Patriot і SAMP/T, постійного постачання ракет до них, артилерійських систем і снарядів, ракет дальнього радіуса дії, безпілотників і систем РЕБ", - йдеться в повідомленні.

Кулеба додав, що додаткове озброєння та підтримка ударів по рф західним озброєнням мали суттєве значення для стабілізації ситуації у Харківській області.

“Останні події на Харківщині вкотре демонструють, що українці здатні перемагати за наявності необхідних засобів. Маємо забезпечити, щоб російські літаки не могли підлітати на відстань, необхідну для застосування керованих авіабомб”, - підсумував Кулеба.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, стався перший випадок порушення повітряного простору Фінляндії російським військовим літаком з моменту приєднання цієї скандинавської країни до Північноатлантичного альянсу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, державний аграрний реєстр (ДАР) відзавтра - з 25 червня - розпочинає прийом заявок від українських аграріїв на отримання бюджетних субсидій за трьома ключовими напрямами.

Головне