Кулеба відвідав Гонконг та закликав закрити шляхи обходу санкцій для рф

Кулеба відвідав Гонконг та закликав закрити шляхи обходу санкцій для рф

Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба відвідав Гонконг та закликав закрити шляхи обходу санкцій для росії. Про це повідомила пресслужба МЗС.  

Під час візиту Кулеба зустрівся з главою адміністрації Спеціального Адміністративного Району Гонконг Джоном Лі. Вони обговорили нові можливості для взаємної торгівлі та інвестицій між Україною та Гонконгом в контексті відновлення нашої країни.

"Глава МЗС України наголосив, що ці обмежувальні заходи необхідні для послаблення потенціалу росії до ведення війни та вбивства людей в Україні. Міністр підкреслив, що російські махінації не мають псувати репутацію Гонконгу як високорозвиненої ліберальної економіки, яка ґрунтується на непохитній повазі до верховенства права", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ссторони обговорили питання захисту прав громадян України на території Гонконгу.

Нагадаємо, що в Китаї відбулась зустріч міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби з його китайським колегою Ван Ї. Під час неї український міністр надав роз'яснення позиції Києва стосовно можливих переговорів з росією.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що прибув з візитом до Китаю.

Головне